15/2/2020
ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΟ ΜΕΤΣ - ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗΣ ΣΤΟΛΗΣ

ΤΟ ΦΤΕΡΟ ΣΤΟ 5ο ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΟΥ ΜΕΤΣ

Η καθιερωμένη πλέον παρέλαση στη γειτονιά μας είναι γεγονός! Γονείς και παιδιά φορέστε τον πιο τρελό σας εαυτό και ελάτε να συμμετέχετε στην ομάδα των Πλασμάτων του Βυθού για να περιπλανηθούμε στα στενά του Μετς και να ξεσηκώσουμε τα πάντα γύρω μας!!
Ψάρια, μύδια, στρείδια, γοργόνες, χταπόδια, αχινοί και καραβίδες δύτες και ψαράδες καλοδεχούμενοι στην παρέα μας. Εννοείται πως η μεγάλη παρέα του Φτερού τους χωράει όλους ….(και όσους επιλέξουν άλλη αμφίεση). Μπορείτε να φέρετε και τους φίλους σας από άλλες γειτονιές και οπωσδήποτε κάποιο μουσικό όργανο ή οτιδήποτε άλλο κάνει φασαρία….

15/2 Εργαστήρι Αποκριάτικης Στολής
Σάββατο 11:00πμ – 1:00μμ στο ΦΤΕΡΟ
Ελάτε λοιπόν παιδιά και γονείς να προετοιμαστούμε για να φτιάξουμε τις στολές και τα αξεσουάρ μας με θέμα τα πλάσματα του Βυθού: μέδουσες, ψάρια, χταπόδια, δύτες και ότι άλλο μας φέρει η φαντασία μας…. Στο εργαστήριο θα υπάρχουν προτάσεις και υλικά για όλους ενώ μπορείτε να φέρετε και δικά σας υλικά για να υλοποιήσετε τις ιδέες σας! Τα παιδιά συμμετέχουν μαζί με τους γονείς ή κάποιο συνοδό ο οποίος τα βοηθά στις κατασκευές. Το εργαστήριο αυτό είναι ανοικτό σε όλους με ελεύθερη συνεισφορά για τα υλικά (προτείνεται συμμετοχή 3€ ανά οικογένεια). Δήλωση συμμετοχής απαραίτητη!

22/2 Καρναβαλική Παρέλαση
Σάββατο 11:30πμ στα στενά του Μετς
Η παρέλαση θα ξεκινήσει από τη Χαρβούρη 2 και Ε. Βουλγάρεως (Σύλλογος Αρδηττός) και θα καταλήξει στο 13ο Δημοτικό Σχολείο όπου θα ακολουθήσει αποκριάτικο πάρτυ με πολύ παιχνίδι, μουσική και χορό.
Είσοδος ελεύθερη!

<- Επιστροφή


Copyright © 2024 - Φτερό - Εργαστήριο Δημιουργικής Έκφρασης