1/6/2020
Το Φτερό άνοιξε!! Πρόγραμμα Ιουνίου

Το Φτερό ανοίγει ξανά!!

Μετά από την αξιομνημόνευτη περιπέτεια των τελευταίων μηνών υποδεχόμαστε και πάλι τους μικρούς μας φίλους σε ένα φανταστικό πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά 2,5 – 5 ετών.

Η έννοια μας είναι μόνο μία! Να δώσουμε την ευκαιρία στα παιδιά να ξαναβρεθούν με τους φίλους τους, να παίξουν, να δημιουργήσουν και να χαρούν σε ένα ασφαλές περιβάλλον με τις ιδανικότερες συνθήκες δεδομένων των συνθηκών.
Έτσι σχεδιάσαμε ένα πρωινό & απογευματινό πρόγραμμα στην υπέροχη αυλή μας, η οποία σε αυτό το διάστημα της «μοναξιάς» της βρήκε το χρόνο να ομορφύνει ακόμα περισσότερο και να αποκτήσει καινούργια παιχνίδια. Ευτυχώς τα μεγάλα δέντρα μας παρέχουν φυσική σκίαση και δροσιά όλη την ημέρα.
Ο αριθμός των παιδιών δεν θα υπερβαίνει τα 10 κάθε φορά έτσι ώστε να είμαστε όλοι πιο άνετα και πιο ασφαλείς. Οι δραστηριότητες μας, όπως πάντα πρωτότυπες και δημιουργικές, θα προσαρμοστούν ειδικά για τον εξωτερικό υπαίθριο χώρο και θα περιλαμβάνουν εκπαιδευτικές δράσεις σε σχέση με τη φύση, κηπουρική, κατασκευές με φυσικά υλικά, πηλοπλαστική, μουσικά και κινητικά παιχνίδια, εικαστικά, θεατρικό παιχνίδι και οπωσδήποτε ελεύθερο παιχνίδι!!
Το παραπάνω πρόγραμμα θα λειτουργήσει για τον Ιούνιο καθημερινά το πρωί 9πμ-1μμ και το απόγευμα 4:30μμ-7:30μμ. Παραμένουν μόνο λίγες θέσεις. Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε επικοινωνήστε στο 2109247182 στείλτε e-mail στο lydia.kollarou@gmail.com

<- Επιστροφή


Copyright © 2023 - Φτερό - Εργαστήριο Δημιουργικής Έκφρασης